חזה בקר אפוי איטי עם רוטב
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה בקר אפוי איטי עם רוטב יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם מלח שום, רוטב בשר בקר, תערובת מרק בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה אפויים ורוטב בירה ללא גלוטן, בשר בקר ברוטב, ו חזה מבושל איטי ברוטב בצל.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). מתבלים את בשר הבקר עם מלח שום ומרכך בשר, ומניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים את רוטב הבשר, רוטב סלט איטלקי, פטריות, ומרק בצל בקערה.
יוצקים תערובת על חזה בקר. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, 4 עד 5 שעות.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. רוזמאונט גרנאש-סירה-Mouvedre G. S. M. עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM יש מראה ארגמן עמוק מציג ניחוחות פירות יער אינטנסיביים עם עמוק הבסיס סמוקי ספייס. אלון מלוח הוא גם ברור, מתחת לתווי הפרי העיקריים. על החיך, היין מציג עומק עדין של טעם פירות עמוק, חריף, עשיר בקינמון ודמויות ליקריץ עם רקע של טאנינים מאובקים, רכים בשלים. יש גרעין עשיר של פירות כהים וגימור ארוך המעיד על יין באיכות גבוהה עם היכולת להזדקן עד עשר שנים נוספות. היין מורכב מ-50% גרנאש, 40% סירה ו-10% מתאבלים.