חזה ברווז מוסקובי צלוי במחבת עם רוטב קלמנטין-עגבניות מוגש עם ריזוטו אורז בר
חזה ברווז מוסקובי צלוי במחבת עם רוטב קלמנטין-עגבניות המוגש עם ריזוטו אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1332 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: ברווז צלוי ממולא מוגש עם קלמנטיין ג'וס, חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, ו חזה ברווז מוסקובי עם רוטב יין רימונים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת מטגן בינונית חסינת תנור על אש גבוהה עד כמעט לעישון. מתבלים את הברווז במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים את צד עור השד כלפי מטה בתבנית ומבשלים עד להזהבה ומסננים את השומן שניתנו. הופכים את השד, מכניסים לתנור וממשיכים לבשל לאלילות בינונית, בערך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מגישים את הברווז עם רוטב הקלמנטינה והעגבניות וריזוטו אורז הבר.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
Tomatillos
אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
5
מניחים 1 כוס מהסוכר וחומץ יין האורז בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מצטמצמת הופכת לצבע קרמל בהיר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
צבע קרמל
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מעלים את האש לגובה ומוסיפים את מיץ התפוזים והמנדרינה ואת גרגירי הפלפל השחור ומבשלים עד שהם מצטמצמים ל -2 כוסות. בסיר קטן מוסיפים את 1/2 כוס הסוכר הנותרת ו 1/4 כוס מים ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מעט סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מיץ מנדרינה
מלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הקלמנטינות לתערובת מי הסוכר ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מוסיפים את העגבניות וזורקים למעיל. מערבבים פנימה את ציר העוף המופחת ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
Tomatillos
9
מוסיפים את תערובת חומץ היין אורז סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
ליקוריץ צהוב וירוק
10
מקציפים את אבקת צ 'ילה אנצ' ו חזרת לתוך הרוטב עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
13
מוסיפים את אורז הארבוריו ומבשלים 1 עד 2 דקות. התחל להוסיף את המלאי. במהלך 2 הדקות האחרונות של הבישול מוסיפים את אורז הבר המבושל. מסיימים עם חמאת הטימין וגבינת הפרמזן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושל
רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אורז Arborrio
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
14
* חמאת טימין טרייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
15
שלב 2 מקלות חמאה מרוככת מעט ו -2 כפות עלי טימין טריים במעבד מזון ועבד עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח לפי הטעם.