חזה עוף ברוטב פטריות
חזה עוף עם רוטב פטריות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, חמאה, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף עם רוטב שמנת פטריות, חזה עוף עם רוטב שמנת פטריות, ו חזה עוף עם רוטב מרווה פטריות.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מחממים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
הוסף 2 חצאי השד למחבת, ומבשל במשך 3 דקות בכל צד או עד הסוף. חזור על הנוהל פעמיים עם 4 כפיות חמאה ועוף שנותר. תתחמם.
ממיסים הנותרים 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות למחבת; לטגן 5 דקות או עד לחות מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר תערובת פטריות מהמחבת.
מוסיפים מרק למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים עד 1 כוס (כ 5 דקות). להחזיר תערובת פטריות למחבת. מערבבים בקרם; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מניחים 3/4 כוס אטריות ביצה על כל אחד 6 צלחות.
חותכים כל חזה עוף חצי לרצועות בעובי 1 אינץ'. למעלה כל מנה עם 1 חזה עוף חצי וכ 1/3 תערובת פטריות כוס.
מקשטים כל מנה עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.