המתכון בגריל חזיר Banh Mi מוכן בערך 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 348 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פלפל, לחמניות, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: Banh - Mi Wrap: חזיר וייטנאמי בגריל Wrap עם גזר כבוש ונענע, חזיר Banh Mi, ו חזיר קרמל Bánh Mì.
הוראות
1
בבלנדר, מחית את רוטב הדגים עם דבש, סוכר, פלפל, בצל ירוק ושום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
בצל ירוק
שום
פלפל
דבש
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
מעבירים את המרינדה לקערה, מוסיפים את החזיר וזורקים. מקררים למשך 2 עד 4 שעות. חוט את החזיר דרך החלק העליון והתחתון של כל פרוסה על שיפודי במבוק 12.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
חזיר
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
קערה
3
מורחים את הלחמניות עם hoisin ו Sriracha. להדליק גריל ולשמן את הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
Sriracha
רוטב הויסין
מורחים
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מברשת חזיר עם שמן וגריל על חום גבוה, מפנה, עד מבושל רק, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מניחים 2 שיפודים בכל גליל, לסגור ולמשוך את השיפודים. למעלה עם מלפפון וכוסברה ומגישים.