צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזיר מו שו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. . אם יש לכם קורנפלור, פטריות שיטאקי, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו בשר חזיר-חזיר Guton-קרטונים à l ' ancienne (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 2 כפות של רוטב סויה, 2 כפות של יין לבן, 1 כפית שמן שומשום, ו 2 כפיות של קורנפלור בקערה לא מגיבה, ומערבבים עד חלקה. מערבבים את רצועות החזיר לתוך המרינדה עד מצופה היטב, ומקררים במשך 1 שעה.
יוצקים מים חמים על פטריות שיטאקה בקערה, ומאפשרים לרכך במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מסננים, לטפוח יבש, להסיר כל חתיכות גזע קשה, דק קוצצים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מערבבים את הפטריות, בצל ירוק, שום וג ' ינג ' ר בקערה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר את העלים מכרוב נאפה, וקרע את חלקי העלים הירוקים מהגבעולים המרכזיים של העלים. חותכים את הגבעולים בדרך הארוכה לפרוסות דקות, ואז לחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'. דק קוצצים את מנות עלים ירוקים, ומניחים בצד את הגבעולים פרוסים ועלים קצוצים בקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד 3 כפות של רוטב סויה, 3 כפות של יין לבן, 1/2 כפית קורנפלור, סוכר ופלפל שחור טחון. תניח את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מחממים שמן צמחי וכפית 1 של שמן שומשום בווק על חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את בשר החזיר המושרה עד מבושל דרך, כבר לא ורוד, ואת הקצוות החלו חום, על 5 דקות.
יוצקים את הביצים מכות לתוך ווק חם, הוספת שמן צמחי יותר במידת הצורך, ומבשלים ומערבבים עד הביצים מקושקשות, המשרד, שבור היטב, על 2 דקות. מערבבים בתערובת הפטרייה, ומבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות; ואז מערבבים את חתיכות גזע כרוב נאפה. מבשלים ומערבבים עד חתיכות גזע חם אבל עדיין פריך, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את עלי כרוב קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
כרוב נאפה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננס
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
יוצקים 2 כפות של יין לבן, מבשלים ומערבבים את התערובת עד חם, על 1 דקה יותר, ולאחר מכן לערבב את החזיר המבושל ואת תערובת קורנפלור. מערבבים הכל יחד עד מעובה מעט חם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
11
מערבבים את רוטב הויסין, 1 כף רוטב סויה, ו 1 כפית שמן שומשום בקערה קטנה עד לשלב ביסודיות. כדי לשרת, להפיץ על 1 כף תערובת הויסין על כל פנקייק, העליון עם כ 1/2 כוס של תערובת חזיר, רול, ומגישים.