חטיפי גרנולה טובים מדי
. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו חטיפי גרנולה פריכים וטובים בשבילך, מרגיש טוב חטיפי גרנולה, ו גרנולה טובה בשבילך. (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ מחבת עם רדיד אלומיניום וגריז.
מערבבים שיבולת שועל, קמח, צימוקים, שקדים, גרעיני חמניות, שיבולת שועל חתוכה, זרעי פשתן, קינמון, ומלח יחד בקערה.
להקציף צוף אגבה, דבש, שמן קוקוס, ביצה, וחלבון ביצה יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת נקטר אגבה לתוך תערובת שיבולת שועל עד משולב היטב.
מורחים תערובת למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על הקצוות, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים מנות :
158 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק נקטר אגבה 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שמן קוקוס 1 2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם 1 לבן ביצה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק זרעי פשתן 1 1 קילו קישואים, קינמון טחון 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק כוסות בגודל חטיף אפרסקים 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ') 1 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שקדים קצוצים חתוכים 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שיבולת שועל חתוכה 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גרעיני חמניות 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה