חמאה-עוגת שחמט לימון
עוגת שחמט עם חלב-לימון היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שחמט לימון-חמאה, חמאה-עוגת שחמט לימון, ו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח וסוכר במעבד מזון.
מוסיפים חמאה; דופק עד חתיכות בגודל אפונה של חמאה טופס.
הוסף 1/2 כוס חלב חמאה; דופק עד טופס גושים לחים, הוספת חמאה יותר על ידי כפות אם יבש מדי. טופס לתוך כדור; לשטח לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה במשך 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14".
העברה למחבת עוגה; לחץ בעדינות על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת. לקצץ בצק, משאיר 1 " overhang; טאק overhang תחת. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי. קו עם נייר קלף או לסכל; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים קרום עד הקצוות מתחילים חום, 30-35 דקות.
הסר נייר ומשקולות; אופים עד חום זהוב, 25-30 דקות יותר.
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית עד משולב היטב.
להקציף ביצים ונותר 6 מרכיבים בקערה גדולה (תערובת עשויה להיראות מקושקשת). לאט לאט לטאטא במרכיבים יבשים.
יוצקים מילוי לקרום מקורר ואופים עד פודינג מוגדר סביב קצוות אבל מתנועע מעט במרכז, 1 שעה-1 שעה 15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.