טאקו סלט בקר בגריל
המתכון טאקו סלט בקר בגריל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 24 שעות ו-25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 826 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך סטייק, טורטיות קמח, גבינה מקסיקנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: בשר טחון בטעמים דרום-מערביים או הודו לטאקו וסלט, טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate).
הוראות
מניחים את הסטייק, jalapenos, רוטב טאקו, בצל ומיץ ליים בשקית resealable או מיכל במרינדה. להשרות לילה או עד 48 שעות
הכן את הגריל שלך על פי הוראות היצרן. לרסס סל גריל עם ספריי גריל nonstick.
הוסף את התוכן של מיכל הציפוי. באמצעות מלקחיים, ברציפות לזרוק את הבשר עד שהוא מבושל לחלוטין ומתחיל לפריך סביב הקצוות.
מחלקים את הבשר, בצל ופלפלים בין טורטיות. למעלה עם גרגיר הנחלים, צנון, אבוקדו וגבינה.