המתכון טאקו Carne Asada יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1218 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו מלח כשר, סראנו צ'ילה, עגבניות בשלות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טאקו אסדה Carne, טאקו אסדה Carne, ו טאקו אסדה Carne (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את סטייק האגף בתבנית אפייה גדולה ויוצקים את mojo על זה. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאוורר במשך 1 שעה או עד 8 שעות, כך הטעמים יכולים לשקוע לתוך הבשר. אל תשרה את הסטייק במשך יותר מ-8 שעות, או שהסיבים נשברים יותר מדי והבשר נעשה רגשני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מחורץ מעל להבה בינונית גבוהה (אתה יכול גם להשתמש broiler).
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
4
מברשת את הסורגים עם קצת שמן כדי למנוע את הבשר דבק. תוציא את הסטייק ממרינדת המוג ' ו ותתבל את הסטייק משני הצדדים במלח ופלפל. גריל (או לצלות) סטייק במשך 7 עד 10 דקות לכל צד, פונה פעם אחת, עד בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
הסר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לו לנוח 5 דקות כדי לאפשר את המיצים להתיישב. דק לחתוך את הסטייק על פני התבואה באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
לחמם את הטורטיות במשך 30 שניות בכל צד במחבת יבשה או על הגריל, עד קלוי וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
ערמוני מים, משולבים
7
כדי להפוך את טאקו, מחסנית עד 2 של טורטיות חמות, להניח כ 4 אונקיות של בשר במרכז, ומפזרים קצת חסה, בצל, וגבינה. מעל כל טאקו עם כפית של סלסה פיקו דה גאלו ומקשטים עם פלחי סיד. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
סיד טריז
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
במכתש ועלי או קערה, מועכים יחד את השום, חלפיניו, כוסברה, מלח ופלפל כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
שים את הדבק בצנצנת זכוכית או מיכל פלסטיק.
10
מוסיפים את מיץ הלימון, מיץ תפוזים, חומץ ושמן. לנער אותו ממש טוב לשלב. השתמש כמרינדה עבור עוף או בשר בקר או כמו תבלין שולחן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'