טורקיה עם המילוי של סבתא
טורקיה עם המלית של סבתא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 114 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 928 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש לחם בן יום, הודו, חמאה ומלח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-66 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון 93%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: סבתא נהדרת המפורסם של המילוי, ההודו של גראן שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, ו רוטב ההודו של סבתא.
הוראות
מניחים ג ' יבלטים בסיר ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45-50 דקות או עד שהם רכים. קוצצים ג 'יבלטים; הניחו מרק וג' יבלטים בצד.
במחבת גדולה הקפיצו סלרי ובצל ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים. בקערה גדולה שלבו קוביות לחם, תערובת סלרי, ג ' יבלטים, תחליף ביצים ותבלינים. מערבבים 1 כוס מרק עוף.
רגע לפני הצלייה, ממלאים את הודו באופן רופף עם 8 כוסות מלית.
מניחים את המילוי שנותר ב -2 קילו משומן. תבנית אפייה; מקררים עד שמוכן לאפייה. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד עם חוט מטבח.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
יוצקים 1 כוס מרק עוף על הודו. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל הודו.
לאפות, חשף, באופן 325 3-1/2 כדי 4 שעות או עד בשר מדחום קורא 180 165 165 מטוהר עבור מלית, צולה מדי פעם. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים במהירות.)
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 30-40 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה. כיסוי טורקיה ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני הסרת מלית וגילוף טורקיה.
יוצקים טפטופי מחבת לכוס מדידה של 2 כוסות; שומן רזה.
מוסיפים מים או מרק עוף שנותר למדידת 2 כוסות. בסיר שלבו עמילן תירס ומים קרים לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה תערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.