טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים
טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים דורשים כ -4 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה משרת 18. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת כבדה, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . רק כמה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כמהין גרנד מרנייה פיסטוק , עוגת גבינה גרנד מרנייה שוקולד צ'יפס , וטורט גרנד מרנייה שוקולד ווניל .
הוראות
קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. מביאים את השמנת הכבדה, החמאה והמלח לרתיחה בסיר על אש בינונית; יוצקים על השוקולד ומניחים לשבת עד להמסה מלאה, כ-10 דקות. מערבבים בעזרת מרית גומי או מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. (אם יש צורך, יש לחמם במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס.)
טורפים פנימה את תמצית הווניל והגראנד מרנייה. מערבבים עד שהגנאש חלק ומבריק.
יוצקים לתבנית אפייה רדודה ומקררים עד להתייצבות, לפחות 3 שעות או לילה.
מגלגלים כפות מהגנאש ל-18 עד 24 כדורים, ואז מגלגלים בפיסטוקים קצוצים.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד להתייצבות, לפחות שעה או לילה. (כדי להכין אותם מראש, מגלגלים לכדורים אך לא מצפים; מכסים ומקפיאים עד שבועיים.
הניחו בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני חשיפה, ואז גלגלו בציפוי.)