יין אדום ובצל חזה פסח הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 439 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לך עלי קורנית, מלח כשר, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. נסו יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן, חזה בריסקט בטעם יין, ו יין אדום-בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים 1 כף. מלח, פלפל, חרדל ותימין יחד בקערה קטנה. למרוח תערובת על חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שמן חם בצלייה בתנור סגלגל (כ -12 ב. ב-17.) or a wide 8-qt. pot * מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הוסף בריסקט ומבשל, פונה פעם אחת, עד קרום חום כהה טפסים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
להעביר חזה בקר לצלחת.
6
מוסיפים 2 כוסות מרק לסיר ומביאים לרתיחה, משפשפים כל חתיכות משחי מתחתית הסיר. מערבבים ביין, שזיפים מיובשים וסוכר חום. להחזיר חזה בקר לסיר, צד שומן למטה, ולכסות עם בצל ושום. כסה את הסיר והכניס לתנור. לבשל במשך 3 שעות, הפיכת בשר באמצע. הפוך שוב בשר ולהוסיף מרק כוס שנותר וגזר לסיר. לבשל, מכוסה, עד גזר הם מכרז, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
שזיפים מיובשים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בואו מגניב, ואז לצנן לילה (לבשר המשרד).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שומן רזה ממיצי פאן ולהשליך אותו.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
העבר בריסקט ללוח חיתוך לחתוך על פני התבואה. מאוורר החוצה פרוסות בשר במחבת צלייה גדולה. באמצעות כפית מחוררת, לארגן בצל, גזר, שזיפים מיובשים על בשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
שזיפים מיובשים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מרתיחים מיצים הנותרים בסיר על חום גבוה על 10 דקות כדי להפחית במקצת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
יוצקים 2 כוסות מיצים על בשר (לשמור את השאר למרק), לכסות את המחבת צלייה בחוזקה עם נייר, ואופים עד הבשר חם, כ 45 דקות.
להעביר את הבשר למגש גדול, באמצעות מרית רחבה. בצל כפית, גזר, שזיפים מיצים, וכמה מיצים על גבי ומגישים עם חזרת.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
שזיפים מיובשים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
* שמלץ זמין בדלפק הקצב של כמה שווקים, ובכמה אטליז. אם אין לך סיר גדול מספיק עבור חזה שלם, לחתוך אותו לשניים ולערום את שני החצאים בסיר; כאשר אתה מוסיף את הבצל, להוסיף מספיק נוזל נוסף (על 2 יותר מרק כוסות ואת שאר בקבוק היין) כך הבשר מכוסה על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
שמלץ
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה