קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן

יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן
יין אדום ובצל חזה פסח הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 439 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לך עלי קורנית, מלח כשר, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. נסו יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן, חזה בריסקט בטעם יין, ו יין אדום-בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים 1 כף. מלח, פלפל, חרדל ותימין יחד בקערה קטנה. למרוח תערובת על חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שמן חם בצלייה בתנור סגלגל (כ -12 ב. ב-17.) or a wide 8-qt. pot * מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הוסף בריסקט ומבשל, פונה פעם אחת, עד קרום חום כהה טפסים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
להעביר חזה בקר לצלחת.
6
מוסיפים 2 כוסות מרק לסיר ומביאים לרתיחה, משפשפים כל חתיכות משחי מתחתית הסיר. מערבבים ביין, שזיפים מיובשים וסוכר חום. להחזיר חזה בקר לסיר, צד שומן למטה, ולכסות עם בצל ושום. כסה את הסיר והכניס לתנור. לבשל במשך 3 שעות, הפיכת בשר באמצע. הפוך שוב בשר ולהוסיף מרק כוס שנותר וגזר לסיר. לבשל, מכוסה, עד גזר הם מכרז, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בואו מגניב, ואז לצנן לילה (לבשר המשרד).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שומן רזה ממיצי פאן ולהשליך אותו.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
העבר בריסקט ללוח חיתוך לחתוך על פני התבואה. מאוורר החוצה פרוסות בשר במחבת צלייה גדולה. באמצעות כפית מחוררת, לארגן בצל, גזר, שזיפים מיובשים על בשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מרתיחים מיצים הנותרים בסיר על חום גבוה על 10 דקות כדי להפחית במקצת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
יוצקים 2 כוסות מיצים על בשר (לשמור את השאר למרק), לכסות את המחבת צלייה בחוזקה עם נייר, ואופים עד הבשר חם, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
להעביר את הבשר למגש גדול, באמצעות מרית רחבה. בצל כפית, גזר, שזיפים מיצים, וכמה מיצים על גבי ומגישים עם חזרת.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
* שמלץ זמין בדלפק הקצב של כמה שווקים, ובכמה אטליז. אם אין לך סיר גדול מספיק עבור חזה שלם, לחתוך אותו לשניים ולערום את שני החצאים בסיר; כאשר אתה מוסיף את הבצל, להוסיף מספיק נוזל נוסף (על 2 יותר מרק כוסות ואת שאר בקבוק היין) כך הבשר מכוסה על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות