כבד עגל בגריל: Fegatelli di Vitello
כבד עגל בגריל: Fegatelli di Vitello הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 4 מנות. תמורת $1.45 למנה, מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-69 גרם שומן. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שום, שומן קליפה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם ציון של 76%, המנה הזו די טובה. נסו את הכבד והבצל של עגל, כבד עגל עם תפוז וכבד עגל ונציאני עם בצל (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את השומן במים פושרים למשך 10 דקות, כדי שיהיה גמיש.
קלפו את הקרום החיצוני הדק מהכבד וחתכו למלבנים עבים בגודל של כ-1 על 2 אינצ'ים, תוך השלכת חלקי ורידים.
מפזרים על כל נתח כבד אבק קל של מלח ופלפל.
מסננים את שומן הקליפה ופותלים בזהירות.
חותכים חתיכות של שומן קלוש גדולות מספיק כדי לעטוף סביב כל נתח כבד בשכבה אחת. מקיפים את הכבד בפרוסות תפוזים, תוחבים חתיכה קטנה של עלה דפנה בתוך כל חבילה, ואז עוטפים בשומן קליפה.
מפזרים עוד מלח ופלפל מבחוץ ומשחילים את הנתחים על שיפודים, מפרידים כל נתח בחצי עלה דפנה.
מחממים את הגריל או הפטם לחום בינוני.
צולים את השיפודים כ-3 עד 5 דקות לכל צד, עד שהחלק החיצוני של כל נתח שחום יפה והחלק הפנימי עדיין ורוד.
בינתיים מחממים במחבת גדולה את שמן הזית כתית מעולה.
מטגנים את השום עד ריחני ומוסיפים את הירוקים של שן הארי. זורקים את הירוקים בשמן עד שהם נבולים ורכים. מתבלים במלח ופלפל.
מסירים מהאש ומטפטפים מעט חומץ יין אדום.
שמים את הכבד על הירוקים וסוחטים מעל את המיץ מפרוסת התפוז שנותרה.