קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

כבד עגל בגריל: Fegatelli di Vitello

כבד עגל בגריל: Fegatelli di Vitello
כבד עגל בגריל: Fegatelli di Vitello הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 4 מנות. תמורת $1.45 למנה, מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-69 גרם שומן. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שום, שומן קליפה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם ציון של 76%, המנה הזו די טובה. נסו את הכבד והבצל של עגל, כבד עגל עם תפוז וכבד עגל ונציאני עם בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את השומן במים פושרים למשך 10 דקות, כדי שיהיה גמיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
קלפו את הקרום החיצוני הדק מהכבד וחתכו למלבנים עבים בגודל של כ-1 על 2 אינצ'ים, תוך השלכת חלקי ורידים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
מפזרים על כל נתח כבד אבק קל של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבדכבד
4
מסננים את שומן הקליפה ופותלים בזהירות.
5
חותכים חתיכות של שומן קלוש גדולות מספיק כדי לעטוף סביב כל נתח כבד בשכבה אחת. מקיפים את הכבד בפרוסות תפוזים, תוחבים חתיכה קטנה של עלה דפנה בתוך כל חבילה, ואז עוטפים בשומן קליפה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כבדכבד
סוכריות אווירסוכריות אוויר
6
מפזרים עוד מלח ופלפל מבחוץ ומשחילים את הנתחים על שיפודים, מפרידים כל נתח בחצי עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מחממים את הגריל או הפטם לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
צולים את השיפודים כ-3 עד 5 דקות לכל צד, עד שהחלק החיצוני של כל נתח שחום יפה והחלק הפנימי עדיין ורוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
בינתיים מחממים במחבת גדולה את שמן הזית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מטגנים את השום עד ריחני ומוסיפים את הירוקים של שן הארי. זורקים את הירוקים בשמן עד שהם נבולים ורכים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שן הארי ירוקשן הארי ירוק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ירוקירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מסירים מהאש ומטפטפים מעט חומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
12
צלחת ירוקים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
13
שמים את הכבד על הירוקים וסוחטים מעל את המיץ מפרוסת התפוז שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
כבדכבד
14
מגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך