כדורי דגים בסגנון קולומביאני (Albón digas de Pescado)
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 91 אוהדים. אם יש לכם בקלה, שמן זית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Sudado de Pescado (תבשיל דגים בסגנון קולומביאני), Tortas de Pescado Seco (עוגות דגים מלוחים בסגנון קולומביאני), ו Sancocho de Pescado (מרק דגים קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1 כף חמאה, 1 כף שמן, בצל, פלפל אדום, שום, כוסברה, מלח ופלפל במחבת sauté גדול מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים עד שהירקות רכים, כ 10 דקות. הגדר aside.In סיר בינוני מניחים את הדגים, 2 כוסות מים, מלח, פלפל ועלה דפנה. לבשל על 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים את הדג בקערה גדולה ולתת לו להתקרר. לשבור את הדגים לחתיכות קטנות ולזרוק עם פירורי לחם, חלב 2 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את התערובת המבושלת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במקרר במשך 15 דקות. צורה לכדורים קטנים.
4
מניחים את הקמח בצלחת ואת הביצה המוכה בצלחת רדודה. ראשית מעיל כדורי דגים עם ביצה ולאחר מכן עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים את השמן לטיגון מעל חום בינוני במחבת sauté גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את כדורי הדגים ומטגנים במשך 4 עד 5 דקות בכל צד עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.