כמהין לבנות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו כמהין לבנות. מתכון זה מכיל 20 מנות עם 133 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן כל אחת. תמורת 59 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. גשו לסופר וקנו ליקר אייריש קרם, תמצית וניל, קרם כבד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טראפלס שחור-לבן, טראפלס שוקולד לבן וטראפלס שוקולד לבן.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את השמנת בקערה חסינת חום, ומניחים את הקערה על סיר עם מים רותחים. מבשלים עד לחימום. בעזרת מטרפת תיל מערבבים באיטיות את השוקולד הלבן לתוך השמנת החמה עד להמסה מלאה.
טורפים פנימה את הליקר והוניל. מכסים ומצננים במשך שעה אחת או עד שהוא גמיש אך יציב מספיק כדי לגרוף. מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. בעזרת 2 כפיות או כדור גלידה בגודל 1 1/4 אינץ', מכינים כדורים מתערובת השוקולד ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים כ-15 דקות, עד שהוא יציב מספיק כדי להתגלגל לכדורים גסים.
מניחים את אגוזי הלוז הקצוצים על תבנית ומכניסים אותם לתנור ל-8 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר. ממיסים את השוקולד המריר בקערה חסינת חום, מניחים על מחבת עם מים רותחים.
מטפטפים את השוקולד המריר המומס על 10 מהכמהין.
מגלגלים את שאר הכמהין באגוזים הקצוצים. מצננים עד להגשה.
הערה: מתכון זה עודכן ועשוי להיות שונה ממה שפורסם או שודר במקור.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.