כמהין שוקולד חג
גשו לסופר וקנו שוקולד, ליקר גרנד מרנייה, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כמהין שוקולד {קלאסיקות חג}, כמהין לחג, ו טראפלס גבינת חג.
הוראות
דק קוצצים 8 אונקיות של השוקולד ולשים בקערה.
מערבבים את גרידת התפוז ואת השמנת הכבדה בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מסננים את קרם כתום חדור על השוקולד ולתת לו להגדיר במשך דקה אחת. מערבבים בעדינות עם מקצף (לא להכות או לשלב אוויר), החל במרכז ועובד את הדרך שלך לקצה, עד גנאש הוא חלק. מערבבים את הליקר אם משתמשים.לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד עבה מספיק כדי להחזיק את צורתו, כ 2 שעות.באמצעות שקית מאפה עם קצה פתיחה 3/8 אינץ 'או באמצעות סקופ עוגיות קטן (ובמקרה זה הכמהין יהיה הרבה יותר גדול), צינור או כף תלוליות (על 3/4 אינץ' גבוה ו 3/4 אינץ ' רחב אם צנרת) על גיליונות אפייה מרופדת קלף.להכניס למקרר עד המשרד, כ -15 דקות.בינתיים, להמיס את 3 אונקיות הנותרים של שוקולד. עם כפפות על, מעיל את כף היד שלך עם שוקולד נמס בעדינות מעיל כל כמהין צונן. מיד לזרוק את הכמהין מצופה אבקת שוקולד עם מזלג.אחסן את הכמהין בתוך קופסה אטומה לטמפרטורת החדר.