קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כרוב מורשת אירית

כרוב מורשת אירית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו כרוב מורשת אירי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופודמפה יש 164 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. 31 אנשים התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כתוספת ידידותית לתקציב מאוד. אם יש לכם חומץ יין, חמאה, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. הציון הזה די טוב. נסו חוגגים את המורשת האירית שלי דרך אוכל (סקונס סודה אירי גביני), כרוב אירי & מרק תפוחי אדמה עם בשר חזיר, ו ערוץ אירי קורנביף וכרוב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חממו את הברוילר של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים כרוב לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים, כ -15 דקות. בינתיים מבשלים בייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים ומניחים בצד.
5
מסננים כרוב, ומזלפים חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חמאהחמאה
6
מפזרים בייקון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
בייקוןבייקון
7
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מניחים מתחת לצלייה של התנור עד שהשכבה העליונה משחימה קלות, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים עם מלח, פלפל וחומץ לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח