לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו כרוב מורשת אירי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופודמפה יש 164 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. 31 אנשים התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כתוספת ידידותית לתקציב מאוד. אם יש לכם חומץ יין, חמאה, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. הציון הזה די טוב. נסו חוגגים את המורשת האירית שלי דרך אוכל (סקונס סודה אירי גביני), כרוב אירי & מרק תפוחי אדמה עם בשר חזיר, ו ערוץ אירי קורנביף וכרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
חממו את הברוילר של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים כרוב לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים, כ -15 דקות. בינתיים מבשלים בייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מסננים ומניחים בצד.
5
מסננים כרוב, ומזלפים חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
חמאה
6
מפזרים בייקון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
בייקון
7
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מניחים מתחת לצלייה של התנור עד שהשכבה העליונה משחימה קלות, כ -5 דקות.