הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. לך לחנות ותביא פלפל, חומוס, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני, כריכי חומוס קלאב, ו כריכי סטייק וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מסננים את השמן מהטונה, שומרים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טונה
שמן בישול
3
מניחים את הטונה בקערת ערבוב ופתית אותו עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טונה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מוסיף את הסלרי, בצל, cornichons, מיץ לימון, מיונז, 2 כפות של שמן שמורות, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך כמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
Gherkins
מיונז
חרדל
סלרי
פלפל
בצל
מלח
שמן בישול
5
טוסט הלחם ולהפיץ כל פרוסה עם שכבה של חומוס.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
מורחים
לחם
טוסט
6
מורחים את סלט הטונה על כל חתיכת לחם, מקשטים בפרוסות צנון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צנון
מורחים
לחם
טונה
1
מניחים את החומוס, 2 כפות של הנוזל השמור, טחינה, שום, מיץ לימון, רוטב חם, ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד לטהור בגסות. החומוס צריך להיות לח ועבה; מוסיפים עוד מיץ לימון או חומוס שמור לרזה, במידת הצורך. מכסים ומקררים במשך מספר שעות כדי שהטעמים יתערבבו. טעם לתבלינים.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.