המתכון כריכי סלמון עם מיונז Chimichurri יכול לספק את התשוקה שלך בדרום אמריקה בערך 20 דקות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם מיץ ליים, מיונז מיונז מיונז אמיתי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו כריכי סלמון פריכים עם חזרת-מיונז שמיר, כריכי סטייק וצ'ימיצ' ורי, ו כריכי סטייק בגריל עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כף. של ההלבשה במחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף דגים; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג וחום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.