כריכי עוף בגריל באפלו
כריכי עוף בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, רוטב כנפי הבאפלו של פרנק, זרעי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוף באפלו טוסט גבינה, כריכי שרימפס באפלו בגריל עם חוות אבוקדו מתובל, ו כריכי עוף באפלו חמים (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים גבינה כחולה, שמנת חמוצה, זרעי סלרי ורוטב ווסטרשייר; להפריש.
כדי לשטח כל חזה עוף, מניחים את הצד המכופתר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף או נייר שעווה. עובד ממרכז, עוף פאונד עם צד שטוח של פטיש בשר או מערוך עד שטוח מעט.
כאשר הגריל מחומם, לצחצח כל חזה עוף עם רוטב כנף 1 כף.
מניחים עוף על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניים; מכסה גריל. מבשלים 10 עד 12 דקות, פונה פעם אחת, עד מדחום מוכנס במרכז העוף קורא 77°.
במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול, במקום לחמניות קייזר, בצד לחתוך למטה, על גריל; לבשל 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב.
מניחים עוף בגריל על החצאים התחתונים של לחמניות. למעלה עם תערובת גבינה כחולה. מכסים עם חצאים העליון של לחמניות. אם תרצה, לשרת עם רוטב כנף באפלו נוסף.