רול-אפ פיצה כנף באפלו (גרסת רוברט) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים חמים, מלח, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שמרים אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה כנפי באפלו (בחור צוות), מטבל כנף באפלו, ו מטבל כנף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים מלח, סוכר ושמרים במים החמים ומאפשרים לשמרים להוכחה. ("הגהה" השמרים בודקים אותו עבור הכדאיות. זה יפתח קצף שנראה כמו ראש של בירה. אם זה לא מוכיח, השמרים מתים ויש להשליך אותם.) הגהה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
בירה
מלח
2
מניחים קמח במעבד מזון מצויד להב בצק, ודרך צינור ההזנה עם מעבד המזון פועל, לאט לשפוך את תערובת השמרים הגהה, עד הבצק מגיע יחד והוא מסה מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מעבירים את הבצק ללוח מקומח, ולשים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
מניחים בקערה, מכסים במגבת צלחת נקייה ומאפשרים לבצק לעלות, כך שהוא מכפיל בערך בנפח. (זה ייקח בערך 30 דקות עד שעה). הבצק עלה מספיק אם אתה עושה חריץ עם האצבע שלך וזה לא קופץ בחזרה.) אגרוף הבצק למטה ולאפשר לו לעלות שוב. (מאפשר לבצק לעלות בפעם השנייה נותן לו מרקם עדין.) Note: It will not rise as much the second time.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
קערה
5
בעוד הבצק עולה, להכין את ציפוי פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
חום 1 כף של שמן על חום בינוני-גבוה בסיר גדול שום בצל לטגן עד שהם מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים פטרוזיליה, מלח ועגבניות. מבשלים כ -20 דקות כדי לאפשר טעמים לשלב. (להתחיל את העוף כמתואר להלן, בעוד הרוטב הוא בישול.)
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
עוף שלם
פטרוזיליה
רוטב
מלח
8
הסר מהחום ולהקציף קמח מיידי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מערבבים עם בלנדר טבילה, ואז להפריש בקצרה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
10
בעוד הרוטב מתבשל, במחבת פריי נפרדת, מחממים את הכף השנייה של שמן זית על אש בינונית גבוהה, ומחממים את העוף הטחון, מפרקים את החתיכות כשהוא מבשל. כאשר עוף הקרקע יש השחמה, להסיר מהחום, להתפורר בגבינה כחולה, ומערבבים ברוטב כנף באפלו ויוגורט. מקפלים את התערובת לתוך רוטב עגבניות. אם התערובת היא נוזלית מדי לציפוי פיצה, להוסיף קמח מיידי יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב באפלו
עוף טחון
רוטב עגבניות
גבינה כחולה
שמן זית
יוגורט
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מחלקים את הבצק לשניים וממתחים 2 (14 אינץ') עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
העבר אותם לאבני פיצה זרועי קמח תירס. למעלה עם ציפוי פיצה עוף באפלו.
מרכיבים שתצטרך
עוף באפלו
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
13
להפשיל וחותם מסתיים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
14
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הבצק הוא השחמה יפה.