קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

לוסיה-לוסיה אורז מטוגן

לוסיה-לוסיה אורז מטוגן
לוסיה-לוסיה אורז מטוגן דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם זרעי כמון, בוטנים, נקניקיית צ'וריסו מקסיקנית ארוכה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו לוסיה מאפינס, לוסיה לחמניות, ו לחמניות זעפרן סנט לוסיה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הצ ' וריסו. מבשלים את הנקניקיה עד שהיא מבושלת ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוציאים את הנקניקיה מהתבנית ומשאירים את השומן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שמן הבוטנים לשומן הצ ' וריסו ומוסיפים את זרעי הכמון וזרעי החרדל. הערה של קוק: היזהר! הזרעים יתחילו לצוץ. כאשר הזרעים מתחילים לצוץ, הוסיפו את עלי הקארי, שגם הם יתנפצו, אז היזהרו! לאחר מכן מוסיפים את הבצל, הבוטנים, השום, הכורכום והפפריקה, מקפיצים עד שהבצל רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
כורכוםכורכום
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
מוסיפים את העגבניות והבמיה. מבשלים עד שהעגבניות רכות ועסיסיות והבמיה רכה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
במיהבמיה
5
בינתיים, במחבת טפלון קטנה, מחממים טפטוף שמן זית על אש בינונית וטורפים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את האורז המבושל לתערובת העגבניות ומערבבים. מבשלים עד שהאורז מתחמם. מערבבים פנימה את הצ ' וריסו, הביצים הטרופות, הכוסברה הקצוצה ומיץ הליים. טועמים את התערובת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בסמטי מבושל לבןאורז בסמטי מבושל לבן2(יכול להיות או להרחיק)זרעי חרדל חוםזרעי חרדל חום1קישור ארוך נקניק צ'וריסו מקסיקני, מעטפת הוסרה, ו צ' וריסו התפוררקישור ארוך נקניק צ'וריסו מקסיקני, מעטפת הוסרה, ו צ' וריסו התפורר2(יכול להיות או להרחיק)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'6עלי קארי טריים, ראה הערה של קוקעלי קארי טריים, ראה הערה של קוק2ביצים, מכותביצים, מכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים3ציפורןשום, פרוסשום, פרוס1מיץ לייםמיץ ליים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבמיה טריה, פרוסהבמיה טריה, פרוסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית לבישול ביציםשמן זית לבישול ביצים11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)1בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק2עגבניות רומא, קצוץעגבניות רומא, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום

יין מומלץ: משקה אלכוהולי, 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, ריזלינג, יכול אפרסקים, סחוט, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ניתן לשלב אורז מטוגן עם משקה אלכוהולי, יין לבן ומרכיב. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לה גרנד קורטאז ' רוז בקבוק ברוט מסנוור. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל משתלבים עם תווים של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. זה ברוט רוז רוז משלים מגוון רחב של מזונות, מ מלוח מתוק. נסו את זה עם מנות אסיאתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, עוגת גבינה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו האוגני בלאן מציע חומציות ורעננות טבעית. גמאי בעל גוף קל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.