לזניה תירס ופובלנו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -20 גרם חלבון , 45 גרם שומן ובסך הכל 616 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם גבינת אוקסקה, חמאה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לזניה תירס ופובלנו 2 , לזניה תירס ופובלנו , וטאקו תירס רך עם בטטה קלויה, פלפל פובלנו ותירס .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים 2/3 מהשום ומטגנים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מערבבים פנימה את התירס ומקפיצים 5 דקות. מערבבים פנימה את השמנת והתימין. מבשלים על אש בינונית-נמוכה 5 דקות כדי שהטעמים ישתלבו. מכבים את האש ומצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
מעבירים לבלנדר ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את השום שנותר ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
9
מערבבים פנימה את רצועות הקישוא והפובלנו ומבשלים 5 דקות לשילוב הטעמים. מתבלים במלח ופלפל. מכבים את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
גבינת חלב פרה מיושנת
10
מורחים כ-1/4 מתערובת התירס על החלק התחתון של תבנית אפייה בגודל 11 על 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 דפי לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מורחים 1/4 מתערובת הפובלנו ו-1/4 מהגבינה על הפסטה. חזור על השכבות 3 פעמים נוספות. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
רוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
אופים עד שהפסטה מבושלת ורכה, כ-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מסירים את נייר הכסף ומגבירים את טמפרטורת התנור לצלייה. צולים עד להזהבה ומבעבעת, 8 עד 10 דקות.
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.