לחם חיטה אירי
לחם חיטה אירי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך סוכר, חלבונים ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון, ואת הדופק עד היטב מעורבב. עם המעבד פועל, זרוק מרגרינה דרך מצנח מזון, ולעבד במשך 10 שניות.
מערבבים היטב חלב חמאה וחלבון ביצה. עם המעבד על, לשפוך את התערובת דרך מצנח מזון, ולעבד במשך 20 שניות או עד הבצק עוזב הצדדים של קערה ויוצר כדור. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש קלות על 10 פעמים.
לטפוח את הבצק למחבת עוגה עגולה 8 אינץ 'מצופה בתרסיס בישול, ולחתוך x עמוק 1/4 אינץ' בחלק העליון של הבצק.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד השחמה קלה.
הסר לחם מן המחבת, ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.