אם יש לך בערך שעה ו-25 דקות לבלות במטבח, לחם קישואים עם פירות עשוי להיות מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו מעולה לנסות. מתאים ל-32 ועלותו 32 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, תמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כארוחת בוקר. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 17% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם דלעת פירות , לחם מנותק פירות , ומלית לחם פירות .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, הקינמון, המלח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה. בקערה אחרת טורפים את הביצים, השמן והוניל. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה את הקישואים, האננס, הפקאנים, הצימוקים, התמרים והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
(תערובת תבלינים קובנית)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדרים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
תאריכים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לשניים משומנים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שהלחם מתרחק מדפנות התבניות וקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור לחם קישואים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.