לחמניות בשר טחון קינמון
המתכון לחמניות קינמון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה משמש 16. לחם זה יש 244 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר טחון מרוכז, קינמון טחון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחמניות דביקות בשר טחון, לחמניות צ'לסי בשר טחון, ו לחמניות קינמון.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים. מקציפים סוכר, מלח, שמן, ביצה 1 כוס קמח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומקררים 4 שעות.
מפוררים בשר טחון לסיר קטן; מוסיפים סיידר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מסירים מהאש. מגניב לחלוטין.
שלב סוכר חום וקינמון; מניחים בצד.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח.
להתגלגל לתוך 16 אינץ'. 12 אינץ'. מלבן.
מורחים מילוי עד 1/2 אינץ'. של קצוות; מפזרים תערובת סוכר חום. נקודה עם חמאה.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם.
מניחים את הצד החתוך כלפי מעלה בשני 9 אינץ ' משומנים. מחבתות אפייה עגולות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
שלב מרכיבי זיגוג; מזלפים מעל לחמניות חמות.