אם יש לכם חניתות אספרגוס, קמח, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אספרגוס, ביצים ונקניק עם רוטב חרדל דיז'ון, לחמניות חזיר ואספרגוס, ו גלילי אספרגוס/חזיר הטובים ביותר אי פעם.
הוראות
1
בסיר ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב ומבשלים עד שהוא מבעבע ומסמיך. מערבבים חרדל, חזרת, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש.
3
מניחים שלוש חניתות אספרגוס על כל פרוסת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מגלגלים; אבטח בעזרת קיסמים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
5
מקום 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה; מכסים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות או עד שהאספרגוס מגיע לתועלת הרצויה.