לחמניות פרמזן
לחמניות פרמזן לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 15 סנט למנה , אתה מקבל לחם שמגיש 24. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 4 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 151 קלוריות . מתכון זה אהוב על 16 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מים חמים, חמאה, חלב חם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 28% . מתכונים דומים: לחמניות פרמזן , לחמניות פרמזן ולחמניות פרמזן עוף .
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מוסיפים חלב, גבינת פרמזן, חמאה, סוכר, מלח, קמח תירס וביצים; לערבב היטב.
מוסיפים 3 כוסות קמח ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. צור 24 אליפסות; טובלים כל אחד בחמאה מומסת וגבינת פרמזן.
מניחים על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לצינון על רשתות.