קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות פרמזן

לחמניות פרמזן
לחמניות פרמזן לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 15 סנט למנה , אתה מקבל לחם שמגיש 24. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 4 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 151 קלוריות . מתכון זה אהוב על 16 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מים חמים, חמאה, חלב חם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 28% . מתכונים דומים: לחמניות פרמזן , לחמניות פרמזן ולחמניות פרמזן עוף .

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ועוד לשמןועוד לשמן
ציוד שתשתמש בו
רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטהרוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
2
מוסיפים חלב, גבינת פרמזן, חמאה, סוכר, מלח, קמח תירס וביצים; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבולגבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבול
קמח תירסקמח תירס
1 1/2 כוסות זיגוג תותים ללא סוכר1 1/2 כוסות זיגוג תותים ללא סוכר
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסהחלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסהחלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
3
מוסיפים 3 כוסות קמח ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
4
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
5
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
6
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטהרוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
7
מנקבים בצק למטה. צור 24 אליפסות; טובלים כל אחד בחמאה מומסת וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבולגבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבול
1 1/2 כוסות זיגוג תותים ללא סוכר1 1/2 כוסות זיגוג תותים ללא סוכר
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
ג'ימי צהוב, כתום וחוםג'ימי צהוב, כתום וחום
8
מניחים על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
9
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
לתנור ההולנדילתנור ההולנדי
10
מוציאים מהתבניות לצינון על רשתות.