לינגוויני בולונז עם פנצ'טה, בקר, רוטב עגבניות, עשבי תיבול ופרמזן
לינגוויני בולונז עם פנצ'טה, בקר, רוטב עגבניות, עשבי תיבול ופרמזן מסתובב 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לרוטב הזה יש 760 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. אם יש לכם לינגוויני, בצל, פנצ'טה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 68%, שהוא מוצק. נסו לינגוויני ירקות עם ?בולונז? רוטב, לינגוויני עם רוטב ראגו בקר, ו עגבנייה אפויה עם פרמזן ועשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ושומרים.
בסיר בינוני מטגנים את הפנצ ' טה עם שמן הזית.
מוסיפים את השום, הגזר והבצל ומקפיצים עד שהם רכים.
מוסיפים את הבקר ומקפיצים עד להשחמה.
מוסיפים את העגבניות ומועכים בעזרת כף עץ.
מוסיפים את הטימין ומבשלים 30 דקות עד שעה, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
ברגע האחרון מוסיפים את הבזיליקום. זורקים את הפסטה עם הרוטב, מעליהם פטרוזיליה ופרמזן.