קושימומחה
מוכן ב42 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

מאפינס תירס בייקון עם ציפוי גבינת שמנת מלוחה

מאפינס תירס בייקון עם ציפוי גבינת שמנת מלוחה
המתכון מאפינס תירס בייקון עם ציפוי גבינת שמנת מלוחה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 42 דקות. לחם זה יש 125 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב חם, סוכר חום, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאפינס גבינת בצל-בייקון מלוחים, מאפינס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו קאפקייקס גבינת בירה עם ציפוי גבינת שמנת צ'דר בייקון: הקאפקייק הסופרבול האולטימטיבי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 (24-ספירה) טפלון מיני מאפין פחיות, מאפה תיק
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים בייקון על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהוא פריך כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוציאים מתבנית האפייה ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר. שומרים 1 כף משומן הבייקון. לאחר שהבייקון קריר מספיק לטיפול, קוצצים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מרססים מגש מיני מאפינס בן 24 ספירות בתרסיס בישול טפלון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
6
בקערה גדולה שלבו קמח, קמח תירס, מלח, אבקת אפייה וסוכר חום. בקערה נפרדת מקציפים את החלב והביצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הקציפו את תערובת החלב, החמאה המומסת ושומן הבייקון לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים 3/4 מהבייקון המבושל הקצוץ, שומרים את 1/4 הנותרים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
9
ממלאים כל כוס מאפין עם 1 כף של הבלילה כך כוסות מלאים על 3/4 של הדרך למעלה.
10
אופים בתנור במשך 10 עד 12 דקות או עד שקטיף שיניים המוחדר למאפינס יוצא נקי. מניחים להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בזמן שהמאפינס מתקררים, בקערה בינונית מקציפים במיקסר ידני את גבינת השמנת, הדבש והרוטב החם עד שהם רכים ומשולבים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים 3/4 מהעירית הפרוסה, שומרים את 1/4 הנותרים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
13
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
14
מעבירים תערובת לשקית מאפה וחותכים את הקצה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
15
לאחר שהמאפינס התקררו, צינורות כמות קטנה מתערובת גבינת השמנת על כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
16
מקשטים עם יתרת הבייקון המפורר ושאר העירית הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי למאפינס תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. אתה יכול לנסות את דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג
דוקטור תניש גראצ ' ר הימלרייך ספאטלס ריזלינג
גראץ ' הוא כפר גידול יין מצוין בלב המוזל התיכון. המדרונות התלולים של כרם גראצ ' ר הימלרייך פונים לדרום-מערב. הם נטועים אך ורק עם ריזלינג.האף מציג איכות פרחונית מתוקה של פלומריה, אפרסק טרי עם נגיעה של אופי בנזין הנפוץ ביינות גרמניים. לעתים קרובות ככל שיש ליין גרמני יותר גיל, כך אופי הבנזין חזק יותר. אין שום דבר רע ביינות עם הארומה הזו. הבציר הזה משנת 2003, מראה רק ניחוח בנזין קל – בינוני. חיך הימלרייך ספסטלטלס שופע אופי הוא שילוב נפלא של אפרסק, דבש ומנגו. המשקל הבינוני משתלב בצורה מפתה עם החומציות הכבולה דק.