מוס שוקולד מקסיקני עם רום שרוף
מוס שוקולד מקסיקני עם רום שרוף יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך עוגיות קינמון-שקדים, רום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוס אבוקדו שוקולד מקסיקני, מקפיא שרוף חזה עוף הצלה-מגורר מקסיקני, ו בננה שרופה שוקולד מלט מילקשייק.
הוראות
מערבבים שוקולד, חלב ומלח בסיר בינוני כבד על אש בינונית עד שהשוקולד נמס. מערבבים כל הזמן עד שכל הסוכר בשוקולד מומס, כ -13 דקות.
מוסיפים רום לשוקולד; באמצעות התאמה ארוכה, מיד להצית רום. בזהירות לערבב תערובת שוקולד עם כפית ארוכה עד שהלהבות שוככות.
מעבירים שוקולד לקערה גדולה. מגניב לטמפרטורת החדר.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3 כוסות קרם בקערה גדולה עד פסגות טופס. עבודה ב 2 קבוצות, לקפל קצפת לתערובת שוקולד.
מחלקים מוס שוקולד בין 12 כוסות, על 3/4 כוס לכל אחד. צ ' יל מוס עד סט, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מקציפים הנותרים 1 כוס קרם עד פסגות טופס.
מניחים מנה של קצפת על גבי מוס בכל כוס.
מגישים מוס עם עוגיות קינמון-שקדים.
* שוקולד מקסיקני זמין בכמה סופרמרקטים ובשווקים לטיניים.