קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מותק ברי להפיץ

מותק ברי להפיץ
ניתן להכין את ממרח דבש ברי המתכון תוך כ-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 611 קלוריות. 61 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. לכו לחנות ואספו גבינת ברי עגולה, חצאי פקאן, דבש ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו תבלין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. מתכונים דומים: ברי אפוי עם ממרח תאנים, ממרח ברי בצל אפוי, ו ברי ופטל פניני עם ממרח אגוזי לוז.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). לפתוח את הגלגל של ברי, ואת הסהר לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
ברי.ברי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מגלגלים את בצק גליל הסהר, ועוטפים את הברי. לחץ על התפרים יחד כדי לאטום את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצק רול סהרבצק רול סהר
גבינהגבינה
ברי.ברי.
עוטףעוטף
3
מניחים בתבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים חצאי פקאן מעל, ומזלפים דבש על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
דבשדבש
5
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה וגבינה רכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים עם פרוסות תפוחים או קרקרים לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
קרקריםקרקרים
תפוחתפוח

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

לטבול בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -320 דולר.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.