מלית בשר בקר ממולא היא תוספת שמגישה 12. תמורת 4.07 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 526 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי שומר, צלי שקדי בקר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שקדי בקר עטופים בבייקון עם מלית עשבי תיבול , שקדי בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט , ושקדי בקר ממולאים .
הוראות
1
בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את השמן, רוטב ווסטרשייר והתבלינים. חורצים חריץ לאורכו כשלושה רבעים מהדרך דרך השקד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 עד 1/2 כפית רוטב חריף, כגון טבסקו
חרדל צהוב, לא חובה
ספרינקטורס, אופציונלי
2
מניחים בשקית; לאטום ולהפוך לציפוי. מקררים למשך 4 שעות או לילה.
3
במחבת גדולה מטגנים את הפטריות, הבצל והערמונים בחמאה עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מים
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)
כף מלח מועטה
ציוד שתשתמש בו
6 סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד
4
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את שאר חומרי המלית.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
5
מסננים וזורקים את המרינדה. שקד פתוח; כף מלית בצד אחד. סוגרים וקושרים בחוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
צלי טלה סינטה, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מילוי
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
6
מניחים בתבנית צלייה רדודה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחד
7
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות במשך כ-1-1/2 שעה או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסה (1 אונקיה) גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)
8
מניחים לעמוד 10-15 דקות לפני שמסירים את החוט ופורסים.