זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך ביצים, גבינת פרמזן, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. . וזה טוב. נסו מילוי חלה מחיטה מלאה עם חמוציות מיובשות ומרווה, נקניק מרווה לחם תירס מלית מן הטפילד, ו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה 2 דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים קוביות לחם חלות על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
חלה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
קוביות רסס עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
אופים לחם בתנור שחומם מראש עד קלוי משחימים קלות, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מעבירים קוביות קלויות לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה עם 2 כפות חמאה ללא מלח.