מניקוטי מקסיקני במיקרוגל
המתכון למניקוטי מקסיקני במיקרוגל יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך תוך כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-9 גרם חלבון, 17 גרם שומן ובסך הכל 248 קלוריות. תמורת 1.26 דולר למנה, אתה מקבל ארוחה בסגנון המשרת 4. 21 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רוטב פיקנטה, כמון טחון, שמנת ומים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מניקוטי מקסיקני, מניקוטי מקסיקני ומניקוטי מקסיקני.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את בשר הבקר, השעועית, האורגנו והכמון. מכניסים לתוך קונכיות מניקוטי; מקום ב-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת המתאימה למיקרוגל.
בקערה קטנה מערבבים מים ורוטב טאקו; יוצקים על קונכיות. מכסה צלחת בצורה רופפת; מכניסים למיקרוגל גבוה למשך 3-4 דקות. הופכים קונכיות עם מלקחיים. מיקרוגל 3-4 דקות יותר; להפוך שוב פגזים.
מכסים ומבשלים בעוצמה של 50% במשך 12-15 דקות או עד שהפסטה רכה והבשר כבר לא ורוד, הופכים את המנה חצי סיבוב פעם אחת.
כפית שמנת חמוצה לאורכה למטה; מפזרים בצל, זיתים וגבינה. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בחום גבוה למשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.