חזיר מרסלה עשוי להיות בדיוק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 35 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. אם יש לכם שקדי חזיר, שום, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מדהים. מתכונים דומים: מרסלה חזיר, חזיר ומרסלה וחזיר מרסלה.
הוראות
1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מקפיצים פטריות בשמן וחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו שקדי חזיר מבושלים, חתוכים לרצועות
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מערבבים פנימה את היין, רסק העגבניות, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף בשר חזיר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 5 דקות או עד שהם מתחממים.