מרק אטריות ברוקולי-גבינה
ניתן להכין את המתכון למרק אטריות ברוקולי-גבינה תוך כ-25 דקות. מתכון זה מכיל 5 מנות עם 341 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-26 גרם שומן כל אחת. תמורת 84 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. גשו לסופר וקנו פסטה שיער מלאך, שמנת, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה עובד היטב בתור מזנון. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 41%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק אטריות גבינת ברוקולי של סנדי, מרק אטריות ברוקולי ועוף ומרק אטריות ברוקולי-שיראטקי.
הוראות
מבשלים גם את הברוקולי וגם הפסטה לפי הוראות האריזה; לנקז. בסיר גדול ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה בהדרגה את המים, החלב והפלפל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
להפחית את החום; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה. מערבבים פנימה את הברוקולי, הפסטה והשמנת החמוצה; לחמם (לא להרתיח).
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Poema Cavan Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-9 דולר לבקבוק.
Poema Cava Extra Dry
מציג ניחוחות פריכים של תפוחים ירוקים, גיר ופרחי אביב, וטעמי פירות טריים וחריפים בפה עם שמץ של מתיקות שמאוזנת היטב על ידי חומציות. אפרטיף נהדר, יין זה משתלב גם עם מנות ראשונות וטארטים מלוחים.