זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפל, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את כדורי הבשר: מערבבים את 6 החומרים הראשונים בקערה גדולה להתמזג. מערבבים בגבינה, בשר חזיר ובשר בקר. באמצעות 1 1/2 כפיות לכל אחד, לעצב את תערובת הבשר לתוך כדורי בשר בקוטר 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב חמוציות, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מוסיפים את כדורי הבשר ואת endive מתולתל ומבשלים עד כדורי הבשר מבושלים דרך ואת endive מתולתל הוא רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב מתולתל
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
לטאטא את הביצים והגבינה בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים את המרק בתנועה מעגלית. בהדרגה לטפטף את תערובת הביצים לתוך המרק הנע, ערבוב בעדינות עם מזלג כדי ליצור דקים של ביצה, על 1 דקה. מתבלים את המרק לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.