מרק כרובית עם תוספת פירורי לחם אנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 703 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, בצל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כרובית וגראטן נבט בריסל עם אגוז אורן-ציפוי פירורי לחם, עוגת אנשובי ופירורי לחם-טורטינו די אליצ'י, ו פסטה פרימוורה עם ציפוי פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את האבו בסיר מרק על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה לתוך השמן, ואז מוסיפים את השום, רוזמרין ובצל. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מכוסים חלקית, לריכוך, כ -10 דקות.
מוסיפים את היין ומזלפים, ואז מוסיפים כ -1 / 2 כוס ציר ואת כל ראש הכרובית. מכסים את הסיר ומאדים את הכרובית עד שהם רכים מאוד, כ -15 דקות. חשפו ונפרדו עם מועך תפוחי אדמה, ואז הוסיפו את יתרת הציר, החלב ותפוחי האדמה. מתבלים במעט אגוז מוסקט וקאיין, לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 10 דקות. פירה עם בלנדר טבילה, ואז מבשלים על אש נמוכה כדי לעבות את העקביות הרצוי, ולהתאים תבלינים. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
מרסק תפוחי אדמה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים את האבו, 1/4 עד 1/3 כוס, במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהם נמסים לשמן. מנמיכים את האש, ומוסיפים את השום וקצת פלפל שחור ומערבבים דקה או
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אנשובי
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עד לריחניים עמוקים וקלויים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
4
מסירים מהאש. מצננים ומשלבים עם הפטרוזיליה והגבינה. אחסן בכלי אטום.