קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

מרק עוף בסיר לחץ

מרק עוף בסיר לחץ
מרק עוף סיר לחץ נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת בצל, גזר, מלח כשר וכנפי עוף. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 13 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 60%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון היסודות: מרק עוף בסיר לחץ של שעה, מרק עצם חזיר (כיריים או סיר לחץ), ו איך להכין מרק עוף בסיר האיטי שלך.

הוראות

1
מניחים את כנפי העוף, הירקות, המלח וגרגירי הפלפל השחור בסיר לחץ של 7 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות הכל. אין למלא מעל קו "המילוי המרבי" של הכיריים, או 2/3 מלא. מכסים ונועלים את המכסה. מביאים ללחץ על אש גבוהה, כ -20 דקות. הפחיתו את האש לנמוכה, כך שבקושי תשמעו שריקות מהסיר. מבשלים 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. פתח בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מניחים מסננת מרופדת בד גבינה בקערה או במיכל גדול ומסננים את המרק. מחק את המוצקים. מקררים את הציר למשך הלילה, או עד שהשומן מתמצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר את השומן. יש לאחסן בכלי אטום במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 6 חודשים.