מרק עוף טורטיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף טורטייה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח ופלפל, עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו מרק עוף טורטיה, מרק עוף טורטייה הטוב ביותר, ו מרק עוף טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה טורטיות הן די טרי ולח, אתה רוצה אותם קצת יבש החוצה. אז, כדי לייבש אותם קצת, לשים אותם על תבנית אפייה ולשים אותם בתנור 93° במשך כ 10 דקות. (אם הטורטיות שלך מבוגרות ומיובשות יותר, אתה יכול לדלג על השלב הזה).
חותכים טורטיות במחצית, ואז לחתוך חצאים לרצועות 1/4 אינץ'. בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מטגנים רצועות בשמן, על קומץ בכל פעם, עד שהם בהירים חום פריך.
הסר עם מלקחיים משמן; לנקז על מגבת נייר.
מפזרים מלח (אופציונלי). תניח בצד. בסיר מניות בינוני, מעל חום בינוני גבוה, לשלב עגבניות, מרק, שעועית צ ' ילי, להביא לרתיחה.
מוסיפים תירס, מפחיתים חום ומבשלים כ 5 דקות.
מוסיפים עוף וחום דרך. להגיש מרק מצקת לקערות. למעלה עם גבינה, רצועות טורטייה וכוסברה.