קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות48
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק צ'ארד חריף

מרק צ'ארד חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק צ'ארד חריף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים קשות, זרעי כמון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עדשים חריפים ומרק צ'ארד שוויצרי, מרק עגבניות מיובשות מתובל עם שעועית לבנה & Chard שוויצרי, ו Chard שוויצרי חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הגבעולים chard לחתיכות 1/2 אינץ 'ואת העלים לחתיכות 1 אינץ'; לשמור בנפרד. טוסט caraway וזרעי כמון במחבת מעל חום בינוני, 1 עד 2 דקות. מגניב, ואז לטחון במטחנת תבלינים או להעביר שקית פלסטיק resealable למחוץ עם מחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
זרעי קימלזרעי קימל
Chard שוויצריChard שוויצרי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הגבעולים chard ובצל ומבשלים עד מרכך, 5 עד 6 דקות. נקה מקום במחבת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, האריסה, שום ותבלינים הקרקע. מבשלים 2 דקות, ואז מערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
HarissaHarissa
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
Chard שוויצריChard שוויצרי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את עלי הכרד, מרק עוף ומים כוס 1, מביאים לרתיחה מהירה ומבשלים עד chard הוא רך, על 10 דקות. לסחוט את המיץ מ 1/2 לימון מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
Chard שוויצריChard שוויצרי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מערבבים את היוגורט, את המיץ של לימון 1/2 הנותרים וקורט של מלח. מחלקים את המרק בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את הביצים, פיתות צ ' יפס מנה של תערובת יוגורט; טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(קיבלר)(קיבלר)