מרק שעועית וקולר לבן
אם יש לכם בייקון מעושן היקורי, טימין, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה עם כרוב ירוק, מרק שעועית לבנה עם Andouille וירקות Collard, ו מרק שעועית לבנה עם Andouille & כרוב ירוק.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף בתנור הולנדי. קותלי חזיר מתפוררים.
בשר חזיר ובצל בטפטופים חמים 10 דקות או עד מכרז.
הוסף שעועית, הבא 6 מרכיבים, ו 8 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה. מערבבים כרוב; לבשל 10 דקות או עד מכרז.
מגישים עם בייקון מתפורר ורוטב חם.