זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בייקון, גזר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק שעועית ללא גלוטן, שעועית ללא גלוטן, מרק תפוחי אדמה ונקניקיות, ו מרק שעועית ביפי.
הוראות
1
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר ובצל בשמן כ -15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בקר הוא חום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מערבבים במרק, יין, קורנית, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מערבבים שעועית, גזר וסלרי. מכסים ומבשלים כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט