נזיד בקר מבשל איטי דורש מסביב 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 514 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטרוזיליה, אבקת שום, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בקר מבושל איטי, נזיד בשר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר גדול מעל חום גבוה; מוסיפים בשר בקר ומתבלים במלח מתובל. מבשלים ומערבבים בשר עד צרוב מכל הצדדים 5 עד 7 דקות. מערבבים בצל לתוך הבשר; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא השחמה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים מספיק של מרק בשר לתוך הסיר כדי לכסות את התחתונה; להביא לרתיחה תוך גירוד חתיכות משוחות של מזון את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.