ניוקי סקווש
ניוקי סקווש דורש כ 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 583 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, עלי מרווה, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
תה סקווש לתוך מגש קלייה. לזרוק עם שום, קורנית ושמן זית, ואז עונה. מכסים את הצלחת בנייר כסף וצולים במשך 40 דקות עד רך. השאר להתקרר מעט.
כאשר הסקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ולהשתמש מרית לכפות אותו דרך מסננת בסדר. עצה למחבת נקייה, ואז לבשל בעדינות במשך 30-40 דקות עד מופחת מסה צפופה שמגיעה מן הצדדים של המחבת. השאר לקרר.
עצה טהורה לתוך קערה, ואז העונה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מערבבים את הביצה, קמח ו 100 גרם של פרמזן. אתה צריך בצק רך גמיש כך, אם שלה רטוב מדי, להוסיף יותר קמח עד עקביות הנכון.
קח שליש מהבצק, על משטח מקומח, להתגלגל לרצועה ארוכה על עובי האגודל.
חותכים את הרצועה לתוך כריות קטנות על 3 ס " מ ארוך, ולאחר מכן לחץ כל אחד בעדינות עם החלק האחורי של מזלג. חזור עם הבצק הנותר.
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה, ואז טיפה את הניוקי בקבוצות. מבשלים עד שהם צפים, ואז נותנים להם עוד דקה לפני שהם גורפים החוצה ומכניסים אותם לקערת מי קרח. כאשר הם מבושלים כולם, לנקז היטב.
כדי לשרת, לחמם גריל גבוה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה עד רוחשת, ואז לזרוק את צ ' ילי ומרווה לרחוש לרגע לפני לזרוק את ניוקי ולזרוק דרך. עצה לתוך צלחת חסינת חום, לפזר עם פרמזן, פלאש מתחת לגריל עד השחמה, ולאחר מכן לשרת מיד.