נקניק איטלקי-קישואים ממולאים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קישואים ממולאים בנקניק איטלקי. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו עגבניות, חלק-גבינת מוצרלה רזה, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 60%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: נקניק איטלקי ממולא קישואים, נקניק איטלקי ממולא קישואים, ו נקניק איטלקי ממולא קישואים.
הוראות
חותכים כל קישואים לאורכם לשניים. מוציאים את העיסה ומשאירים 1/4 אינץ'. פגז; קוצצים עיסת.
מניחים קליפות קישואים בכלי גדול המתאים למיקרוגל. בקבוצות, מיקרוגל, מכוסה, על 2-3 דקות גבוהות או עד פריך-מכרז.
במחבת גדולה מבשלים נקניק ועיסת קישואים על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהנקניק כבר לא ורוד, ושוברים נקניק לפירורים; מסננים. מערבבים פנימה עגבניות, פירורי לחם, גבינת פרמזן, עשבי תיבול ופלפל. כף לקליפות קישואים.
מקום בשני לא משומנים 13 על 9 אינץ'. אפיית כלים.
אופים, מכוסים, 15-20 דקות או עד שהקישואים רכים.
אופים, לא מכוסים, 5-8 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.