קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סולית ממולא עם זעפרן: Sogliole Ripiene

סולית ממולא עם זעפרן: Sogliole Ripiene
סוליה ממולאת עם זעפרן: Sogliole Ripiene נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, עלה דפנה, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סולית ממולאת, פירות ים ממולאים סול, ו דג סול ממולא בשרימפס.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את ראשי הדגים ועצמות, בצל עם ציפורן, גזר, סלרי, עלה דפנה, פלפל, מלח ויין.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים מים 1-ליטר ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 30 דקות, עד הנוזל מופחת על ידי קצת פחות מחצי. מסננים את הנוזל לסיר קטן וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מתבלים את הפילה היחיד במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה יחידפילה יחיד
4
להניח כמה עלי תרד בצד 1 של כל פילה. מחלקים את בשר הסרטנים באופן שווה בין ארבעת הפילה ומפיצים אותו על התרד. למעלה עם כמה צימוקים וצנוברים לגלגל כל פילה. מאובטח עם קיסם או חוט.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
בשר סרטניםבשר סרטנים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
5
במכתש ועלי, לשלב את גדילי הזעפרן עם הסוכר ולרסק יחד כדי ליצור משחה חולית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את פילה הבלעדית ממולאים ומבשלים מכל הצדדים עד חום זהוב בהיר, על 5 דקות. בינתיים, להביא את מרק הדגים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
הסר את חבילות הדגים לצלחת ולהוסיף את החמצה הרותחת, מגרד את החלק התחתון של מחבת ה "סאוט" עם כף עץ כדי להוציא את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את תערובת הזעפרן ואת הפרוסקו ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, לאט לאט, עד שהוא נספג כל. להחזיר את חבילות הדגים למחבת כדי להתחמם דרך, ולאחר מכן לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
זעפרןזעפרן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פטה מפוררתגבינת פטה מפוררת1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי11/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1גבעול סלריגבעול סלרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2(חוֹרֶף)צימוקים זהובים, מיובשים במים חמים ומנוקזיםצימוקים זהובים, מיובשים במים חמים ומנוקזים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטן גושבשר סרטן גוש4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, תקוע עם 1 ציפורןבצל, תקוע עם 1 ציפורן6תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'2(חוֹרֶף)חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות קטנותחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות קטנות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוליות דובר, פילה, ראשים ועצמות שמורותסוליות דובר, פילה, ראשים ועצמות שמורות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוסקו או יין מבעבע מתוק אחרפרוסקו או יין מבעבע מתוק אחר25גדילים ספרדיים או איטלקים זעפרןגדילים ספרדיים או איטלקים זעפרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו