קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

סופגניות ריבת מריונברי (Sufganiyot)

סופגניות ריבת מריונברי (Sufganiyot)
צריך ארוחת בוקר צמחונית? מריונברי ריבה סופגניות (Sufganiyot) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1572 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם מריונברי, קמח, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו סופגנייה (סופגניות), סופגנייה (סופגניות חנוכה), ו סופגנייה חנוכה (סופגניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב שמרים, 1/2 כוס חם (11
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
2
מים, ו-1 כפית. סוכר בקערה קטנה. להפריש עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שים 2 3/4 כוסות קמח בקערה של מערבל לעמוד או קערת ערבוב ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
מוסיפים ביצים, תערובת שמרים, 1/4 כוס סוכר, חמאה, אגוז מוסקט, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
שמריםשמרים
ביצהביצה
מלחמלח
5
מערבבים עם וו בצק במהירות בינונית, גירוד בתוך הקערה מדי פעם, עד הבצק הוא חלק ומתמתח, 8 עד 10 דקות. במידת הצורך, מוסיפים כ-1/4 כוס יותר קמח ומערבבים עד שהבצק יוצא מהקערה ואינו דביק יותר. (כדי לערבב ביד, מערבבים עם כף, ואז ללוש על לוח עד חלקה נמתח, 8 עד 10 דקות, הוספת קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לשפשף בצק עם קצת שמן, להתהפך בקערה, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
תן לעלות במקום חם עד הוכפל, 1 שעה. בקערה, מערבבים את הסוכר שנותר ואת הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לדחוף את הבצק כדי לשחרר את האוויר ואת הצורה לכדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
רול על משטח מקומח קלות ל 1/4 ב. עבה. באמצעות 2 3/4-in. חותך עגול או שתיית זכוכית, סיבובים לחתוך ומניחים על 2 גיליונות אפייה משומנים קלות; לאסוף שאריות ו reroll לפי הצורך. לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד נפוחות, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
יוצקים 1 ב. שמן לתוך 5-6-qt. פן, הכנס מדחום לטיגון עמוק, ושמן חם על חום בינוני-גבוה ל-325 עד 35
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
11
באמצעות כפית מחוררת, להחליק 4 סיבובים לתוך שמן, אחד אחד. מטגנים עד הזהב עמוק, פונה פעם אחת, 2 עד 3 דקות בסך הכל; להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על שמן בין 275 ו 35
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
12
הרם את הסופגניות עם כפית מחוררת, לתת לנקז מעט, ולשים בקערת סוכר קינמון. הפעל סוכר בזמן חם, באמצעות מזלג, ולאחר מכן להגדיר על מגש. חזור עם סיבובים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
13
לתקוע כל סופגנייה למרכז עם ידית כפית. להתאים שקית מאפה עם 1/3-in.- קצה עגול רחב (או לגזור פינה את שקית מקפיא פלסטיק resealable), ולאחר מכן למלא עם ריבה. צינור או לסחוט על 2 כפית. ריבה לתוך כל סופגנייה (ייתכן שיהיה עליך לסחוט סופגניות להחזיק אותם פתוחים).
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
14
הפוך קדימה: עד 4 שעות, עטוף אטום, בטמפרטורת החדר.