צריך ארוחת בוקר צמחונית? מריונברי ריבה סופגניות (Sufganiyot) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1572 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם מריונברי, קמח, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו סופגנייה (סופגניות), סופגנייה (סופגניות חנוכה), ו סופגנייה חנוכה (סופגניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב שמרים, 1/2 כוס חם (11
מרכיבים שתצטרך
שמרים
2
מים, ו-1 כפית. סוכר בקערה קטנה. להפריש עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שים 2 3/4 כוסות קמח בקערה של מערבל לעמוד או קערת ערבוב ולעשות באר במרכז.
מערבבים עם וו בצק במהירות בינונית, גירוד בתוך הקערה מדי פעם, עד הבצק הוא חלק ומתמתח, 8 עד 10 דקות. במידת הצורך, מוסיפים כ-1/4 כוס יותר קמח ומערבבים עד שהבצק יוצא מהקערה ואינו דביק יותר. (כדי לערבב ביד, מערבבים עם כף, ואז ללוש על לוח עד חלקה נמתח, 8 עד 10 דקות, הוספת קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
לשפשף בצק עם קצת שמן, להתהפך בקערה, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
תן לעלות במקום חם עד הוכפל, 1 שעה. בקערה, מערבבים את הסוכר שנותר ואת הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
לדחוף את הבצק כדי לשחרר את האוויר ואת הצורה לכדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
9
רול על משטח מקומח קלות ל 1/4 ב. עבה. באמצעות 2 3/4-in. חותך עגול או שתיית זכוכית, סיבובים לחתוך ומניחים על 2 גיליונות אפייה משומנים קלות; לאסוף שאריות ו reroll לפי הצורך. לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד נפוחות, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
10
יוצקים 1 ב. שמן לתוך 5-6-qt. פן, הכנס מדחום לטיגון עמוק, ושמן חם על חום בינוני-גבוה ל-325 עד 35
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
11
באמצעות כפית מחוררת, להחליק 4 סיבובים לתוך שמן, אחד אחד. מטגנים עד הזהב עמוק, פונה פעם אחת, 2 עד 3 דקות בסך הכל; להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על שמן בין 275 ו 35
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
12
הרם את הסופגניות עם כפית מחוררת, לתת לנקז מעט, ולשים בקערת סוכר קינמון. הפעל סוכר בזמן חם, באמצעות מזלג, ולאחר מכן להגדיר על מגש. חזור עם סיבובים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
13
לתקוע כל סופגנייה למרכז עם ידית כפית. להתאים שקית מאפה עם 1/3-in.- קצה עגול רחב (או לגזור פינה את שקית מקפיא פלסטיק resealable), ולאחר מכן למלא עם ריבה. צינור או לסחוט על 2 כפית. ריבה לתוך כל סופגנייה (ייתכן שיהיה עליך לסחוט סופגניות להחזיק אותם פתוחים).