קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling

סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ברזל שטוח בגריל עם Chimichurri ותפוחי אדמה Fingerling. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית כתית מעולה, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים ברוטב צ 'ימיצ' ורי יחד בקערה בינונית ולא תגובתית ומניחים אותה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את תפוחי האדמה נקי fingerling בסיר גדול. ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את המלח ומביאים את המים לרתיחה. אפשר לתפוחי האדמה להמשיך לבשל במשך 10 דקות, לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים את יצרנית פניני לחום גבוה.בעוד תפוחי האדמה מבשלים, ללטף את הסטייק יבש עם מגבות נייר ועונות שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מניחים את הסטייק על הגריל וסוגרים את המכסה. גריל סטייק עד doneness הרצוי, 137°f עבור נדיר בינוני (9 עד 11 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
תן לסטייק לנוח על קרש חיתוך נקי במשך 10 דקות לפני חיתוך. בזהירות לגרד את כל חתיכות סטייק שיורית עם מגרד גריל. שמור את העיתונות panini על.חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לאורך וזורקים אותם בשמן זית בקערה בינונית.סדר את תפוחי האדמה על העיתונות פניני, בצד לחתוך למטה. סגור את המכסה כך הצלחת העליונה נוגעת תפוחי אדמה מבלי ללחוץ עליהם. גריל תפוחי אדמה עד סימני גריל כהים מופיעים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עיתונות פניניעיתונות פניני
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מגישים את הסטייק ותפוחי האדמה עם רוטב chimichurri.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח גסמלח גס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה fingerling (אודותתפוחי אדמה fingerling (אודות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ברזל שטוח (או להב עליון) סטייקברזל שטוח (או להב עליון) סטייק4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוז פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוץ דקארוז פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוץ דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.