סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ברזל שטוח בגריל עם Chimichurri ותפוחי אדמה Fingerling. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית כתית מעולה, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
1
מערבבים את כל המרכיבים ברוטב צ 'ימיצ' ורי יחד בקערה בינונית ולא תגובתית ומניחים אותה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את תפוחי האדמה נקי fingerling בסיר גדול. ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את המלח ומביאים את המים לרתיחה. אפשר לתפוחי האדמה להמשיך לבשל במשך 10 דקות, לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים את יצרנית פניני לחום גבוה.בעוד תפוחי האדמה מבשלים, ללטף את הסטייק יבש עם מגבות נייר ועונות שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מניחים את הסטייק על הגריל וסוגרים את המכסה. גריל סטייק עד doneness הרצוי, 137°f עבור נדיר בינוני (9 עד 11 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
תן לסטייק לנוח על קרש חיתוך נקי במשך 10 דקות לפני חיתוך. בזהירות לגרד את כל חתיכות סטייק שיורית עם מגרד גריל. שמור את העיתונות panini על.חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לאורך וזורקים אותם בשמן זית בקערה בינונית.סדר את תפוחי האדמה על העיתונות פניני, בצד לחתוך למטה. סגור את המכסה כך הצלחת העליונה נוגעת תפוחי אדמה מבלי ללחוץ עליהם. גריל תפוחי אדמה עד סימני גריל כהים מופיעים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עיתונות פניני
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מגישים את הסטייק ותפוחי האדמה עם רוטב chimichurri.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.